سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ کمیل پسر زیاد گفت : امیر المؤمنین على بن ابى طالب ( ع ) دست مرا گرفت و به بیابان برد ، چون به صحرا رسید آهى دراز کشید و گفت : ] اى کمیل این دلها آوند هاست ، و بهترین آنها نگاهدارنده‏ترین آنهاست . پس آنچه تو را مى‏گویم از من به خاطر دار : مردم سه دسته‏اند : دانایى که شناساى خداست ، آموزنده‏اى که در راه رستگارى کوشاست ، و فرومایگانى رونده به چپ و راست که درهم آمیزند ، و پى هر بانگى را گیرند و با هر باد به سویى خیزند . نه از روشنى دانش فروغى یافتند و نه به سوى پناهگاهى استوار شتافتند . کمیل دانش به از مال است که دانش تو را پاسبان است و تو مال را نگهبان . مال با هزینه کردن کم آید ، و دانش با پراکنده شدن بیفزاید ، و پرورده مال با رفتن مال با تو نپاید . اى کمیل پسر زیاد شناخت دانش ، دین است که بدان گردن باید نهاد . آدمى در زندگى به دانش طاعت پروردگار آموزد و براى پس از مرگ نام نیک اندوزد ، و دانش فرمانگذارست و مال فرمانبردار . کمیل گنجوران مالها مرده‏اند گرچه زنده‏اند ، و دانشمندان چندانکه روزگار پاید ، پاینده‏اند . تن‏هاشان ناپدیدار است و نشانه‏هاشان در دلها آشکار . بدان که در اینجا [ و به سینه خود اشارت فرمود ] دانشى است انباشته ، اگر فراگیرانى براى آن مى‏یافتم . آرى یافتم آن را که تیز دریافت بود ، لیکن امین نمى‏نمود ، با دین دنیا مى‏اندوخت و به نعمت خدا بر بندگانش برترى مى‏جست ، و به حجّت علم بر دوستان خدا بزرگى مى‏فروخت . یا کسى که پیروان خداوندان دانش است ، اما در شناختن نکته‏هاى باریک آن او را نه بینش است . چون نخستین شبهت در دل وى راه یابد درماند و راه زدودن آن را یافتن نتواند . بدان که براى فرا گرفتن دانشى چنان نه این در خور است و نه آن . یا کسى که سخت در پى لذت است و رام شهوت راندن یا شیفته فراهم آوردن است و مالى را بر مال نهادن . هیچ یک از اینان اندک پاسدارى دین را نتواند و بیشتر به چارپاى چرنده ماند . مرگ دانش این است و مردن خداوندان آن چنین . بلى زمین تهى نماند از کسى که حجّت بر پاى خداست ، یا پدیدار و شناخته است و یا ترسان و پنهان از دیده‏هاست . تا حجّت خدا باطل نشود و نشانه‏هایش از میان نرود ، و اینان چندند ، و کجا جاى دارند ؟ به خدا سوگند اندک به شمارند ، و نزد خدا بزرگمقدار . خدا حجتها و نشانه‏هاى خود را به آنان نگاه مى‏دارد ، تا به همانندهاى خویشش بسپارند و در دلهاى خویشش بکارند . دانش ، نور حقیقت بینى را بر آنان تافته و آنان روح یقین را دریافته و آنچه را ناز پروردگان دشوار دیده‏اند آسان پذیرفته‏اند . و بدانچه نادانان از آن رمیده‏اند خو گرفته . و همنشین دنیایند با تن‏ها ، و جانهاشان آویزان است در ملأ اعلى . اینان خدا را در زمین او جانشینانند و مردم را به دین او مى‏خوانند . وه که چه آرزومند دیدار آنانم ؟ کمیل اگر خواهى بازگرد . [نهج البلاغه]
وبلاگ پایگاه مقاومت بسیج مالک اشتر ملای انبار
 
 RSS |خانه |ارتباط با من| درباره من|پارسی بلاگ
»» تجلی حقیقت

تجلی حقیقت

در مورد علمای معظم تهیه گردیده است

 

در این سه بخش می خواهیم سخنان گرانقدر و تکان دهنده مرحوم حضرت آیت الله العظمی شهید دستغیب شیرازی(نورالله قبره الشریف) را در مورد گناه بزرگ خودارضایی(استمناء) بیان کنیم؛فسمت اول سخنان گرانسنگ ایشان را می خوانیم:

دهم از گناهان کبیره ای که بر آن وعده عذاب داده شده،استمنا است و آن بیرون کردن منی خود است از راه غیر طبیعی مانند:مالیدن به دست یا سایر اعضا خود یا به اعضای دیگری غیر از همسر.

در آخر کتاب حدود جواهر می نویسد:

هرکس به دستش یا عضو دیگرش استمنا کند،باید تعزیز شود،چون کار حرامی بلکه کبیره ای را مرتکب شده است.

چنانکه از حضرت صادق(علیه السلام) از حکم آن می پرسند،آن حضرت می فرماید:

گناه بزرگی است که خداوند در قرآن مجید از آن نهی فرموده است و استمنا کننده مثل این است که با خودش نکاح کرده و اگر کسی را که چنین کاری می کند،بشناسم با او همخوراک نخواهم شد!

راوی می پرسد از کجای قرآن حکم آن فهمیده  شود؟

فرمود:از آیه(هرکس با غیر از همسر و کنیزش شهوتش را دفع کند،ایشان تجاوز کارانند.)

راوی پرسید:گناه زنا بزرگتر است یا استمنا؟

آن حضرت فرمود:استمنا گناه بزگی است.

از امام (علیه السلام) حکم استمنا را می پرسند؛می فرماید:

از گناهان بزرگ و بسیار زشت است

از حکم کسی که با حیوانی جمع شود یا بوسیله مالیدن شهوتش را دفع کند،پرسیدند؛

فرمودند:هرکس شهوت خود را به این وسیله یا مانند آن دفع کند،در حکم زنا کردن است.یعنی با گناه زنا برابر می باشد.

حضرت صادق(علیه السلام) می فرماید:

سه دسته اند که خداوند با ایشان سخن نمی گوید و با نظر رحمت به ایشان نمی نگرد و پاکشان نفرموده و برایشان عذاب دردناکی است:کسی که موی سفیدش را بکند (تانمایش دهد  که جوان است )و کسی که به وسیله عضو خودش شهوتش را خارج کند و کسی که با او لواط کرده شود.

رسول خدا(صلی الله علیه و آله )می فرماید:

کسی که با دست،شهوت خود را بیرون کند ملعون است.

مرحوم صاحب جواهر(ره) می فرمایند:

مستفاد از ادله،جواز استمنا با زوجه و کنیز است و لیکن اولی ترک آن است.

و در مسالک نیز قریب به همین را ذکر فرموده و لیکن طریق احتیاط در ترک آن است.(احتیاط آن است که حتی با زوجه یا کنیز هم خودارضایی نکند)

پایان بخش اول

منبع:کتاب گناهان کبیره جلد دوم مبحث استمناء

نویسنده:مرحوم شهید حضرت آیت الله العظمی دستغیب شیرازی(رحمت الله تعالی علیه)



نوشته های دیگران ()
نویسنده متن فوق: » حسین پورقیومی ( یکشنبه 94/4/21 :: ساعت 10:29 صبح )
»» لیست کل یادداشت های این وبلاگ

شادی روح شهدا صلوات
امام خمینی(ره) ا
ارتباط با مسئول نیروی انسانی پایگاه
امر به معروف و نهی از منکر
تجلی حقیقت
فضیلت شب های قدر
شهادت امام جعفر صادق بر کلیه مسلمین تسلیت عرض مینماییم
حلول ماه رمضان مبارک باد.
جمهوری اسلامی
[عناوین آرشیوشده]